Gratis leenauto


Een auto is in veel gevallen onmisbaar, ook als het om een paar dagen gaat. U heeft immers uw auto nodig om bijvoorbeeld van en naar uw werk te komen, de kinderen van en naar school te brengen of boodschappen te doen.

Autoschadeherstel Jurgen Vissers zorgt voor vervangend vervoer!

Als uw eigen auto door ons gerepareerd wordt, krijgt u bij ons altijd een vervangende auto. Ongeacht de duur van de reparatie. Op die manier hoeft u zich niet druk te maken over uw vervoer.

Wat houdt een gratis leenauto voor u in?

  1. De auto is bij u in bruikleen gedurende de periode dat uw auto bij ons is voor herstel. Dit betekent dat u wordt geacht goed voor de auto te zorgen en in dezelfde staat terug te brengen.
  2. De auto is door ons WA-verzekerd. Meld bij uw verzekering dat u gebruik maakt van een leenauto i.v.m. reparatie van uw auto, in veel gevallen is dit gedekt in uw verzekering. 
  3. De brandstof die u verrijdt, is voor uw rekening. U neemt de auto met een volle tank mee. Wij verwachten de auto ook weer vol terug. Ook bij korte afstanden even vol tanken graag. Indien de leenauto niet vol getankt is brengen wij u de benzinekosten plus 10,00 euro handelingskosten in rekening.

Wat als u onverhoopt schade toebrengt aan de auto?

In het geval dat u schade rijdt, bent u aansprakelijk. De kosten worden dan ook op u verhaald. Indien uw autoverzekering hierin voorziet, zie punt 2, worden de kosten geclaimd bij uw verzekering. Anders zijn de kosten voor u.

Uw voordelen op een rijtje:

• Veilig en vakkundig schadeherstel
• Kwaliteit en 4 jaar garantie
• Wij nemen uw eigen risico tot 150,00 euro voor onze rekening
• Gemak, alles soepel geregeld, ook met de verzekering
• Gratis leenauto bij reparatie
• En … een deukje extra is geen probleem!
 

Weet dat u zelf uw schadebedrijf kunt kiezen.
Veghelsedijk 3
5738 RJ Mariahout
T 0413 209336
F 084 7147151
E info@autoschadevissers.nl